Team

Speer gelooft in compacte teams met hoge senior betrokkenheid en diepe sectorkennis. Daarom is het team van Speer bescheiden in omvang, en krijgt u de aandacht die u verwacht. Wij zetten daarnaast ervaren strategische consultants in met een specifieke sector specialisme, of schakelen met de sector experts uit uw eigen netwerk indien u de voorkeur hiervoor heeft.

Photo Reinier

reinier@speeradvisory.nl

+31 (0) 6 245 44 734

Reinier Huisman

MANAGING PARTNER

Reinier Huisman (41) – is oprichter van Speer en met bijna 15 jaar ervaring een gelouterd strategisch adviseur en ondernemer. Reinier heeft Econometrie en Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Kenmerkend aan de ervaring van Reinier is de kwantitatieve ‘inslag’ in strategisch advies en de consistente kwaliteit met betrouwbare bevindingen. Reinier is gewend onder hoge druk te presteren en heeft nog nooit een deadline gemist.

In zijn carriere heeft Reinier verschillende ‘petten’ opgehad door zowel als strategisch / M&A consultant gewerkt te hebben maar ook in corporate rollen (corporate strategy, corporate development) en als ondernemer. Hierdoor heeft hij een goed begrip van de verschillende stakeholders’ belangen en verwachtingen.

Alvorens Reinier Speer oprichtte was hij Partner / Head of Strategic Advisory bij Accuracy, een internationaal strategisch en financieel advieskantoor actief in 15 landen en meer dan 450 consultants.  Ook heeft Reinier in het corporate development team van eBay gezeten, verantwoordelijk voor global Strategy / M&A. Reinier is zijn carriere gestart bij KPMG, waar hij in het Transaction Services (Strategy unit) team werkte en vervolgens gevraagd is een corporate strategy rol te vervullen door/voor de toenmalige Raad van Bestuur.

Naast Speer is Reinier actief als Board Advisor voor verschillende start/scale-ups, waar hij in selecte gevallen ook in participeert.